Al-Anon 14. jún

Al-Anon / 12 krokov / 12 tradícií / 12 princípov / Slogany / Deň po dni /

„Keby mi niekto povedal: „Tu je liek, ktorý môže zmeniť celý tvoj život k lepšiemu; uvedie ťa do stavu vyrovnanosti, pomôže ti prekonať hlodanie skrytej viny za chyby z minulosti, dá ti nový pohľad na seba a svoju duchovnú hodnotu a umožní ti riešiť životné výzvy s dôverou a odvahou.“ Zobral by som si ho?

Toto je sľub dvanástich krokov AA a Al-Anon, ak nebudeme lipnúť na svojich bremenách, citových znepokojeniach, rodinných škriepkach a mizérii.

Pripomienka na dnešný deň:

Každý deň si vyhradím čas na to, aby som svoje myšlienky sústredil na dvanásť krokov. Prejdem si ich po jednom a budem pozorovať, ako sa ich neustálym štúdiom mení môj pohľad.

Nie je to ľahká úloha, ale ani život bez nich nie je ľahký. Rozhodnem sa pre tento užitočný liek a dovolím, aby na mne pracovala jeho uzdravujúca moc.

Myšlienka:

„Dvanásť krokov AA, ktoré sa snažíme dodržiavať, nie je ľahkých. Na začiatku si môžeme myslieť, že niečo z toho je nepotrebné, ale ak sme k sebe úprimní, zistíme, že sa na nás všetky vzťahujú …. „ (Návrh uvítania, ktoré sa používa na stretnutiach Al-Anon)“

#AlAnon#Spoluzavislí#DvanásťKrokov#SvojpomocnáSkupina#Uzdravenie#Alkoholizmus#RodinnáDisfunkcia#DennéZamyslenia#DeňPoDniSAlAnonom

Pridaj komentár